Reservdelar Yanmar inombordare

Fråga. Vi ska ut på långsegling till våren och är lite oroliga för att vi inte ska få tag på reservdelar till vår inombordsmotor. Vi har beställt delar av er tidigare och det har fungerat superbra, skickar ni även reservdelar utomlands?
Eftersom vi inte har varit på långsegling förut blir man lite orolig, vet inte hur Yanmars nätverk fungerar ute i världen.

Svar: Vi skickar reservdelar över hela världen om det skulle behövas, de längsta långseglarna vi haft har fått delar i både Kuba och Brasilien 🙂

Men jag skulle inte vara allt för orolig då Yanmar är en av världens största tillverkare av smådieselmotorer för fritidsbåtar. Men om ni skulle behöva reservdelar så kan vi hjälpa till även om ni är utomlands 🙂

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *