Yanmar servicedelar 3YM20

Fråga: Jag har varit inne och tittat i er webshop på olika reservdelar till min Yanmar 3YM20. Just nu tänkte jag göra höstservicen och min fråga är om ni har alla servicedelar hemma så man kan komma och köpa dessa över disk? Om ni inte har alla servicedelar så tänkte jag minst byta olja, oljefilter och bränslefilter. På förhand tack.

Svar: Vi har alla servicedelar hemma på lager till 3YM20 så det ska inte vara några problem att komma in i butiken. Om man vill vara riktigt säker så beställer man delarna i vår webshop och väljer att hämta. Man får då ett meddelande när allt är framplockat och redo för att hämtas 🙂

Har du några andra frågor om reservdelar till Yanmar är det bara att du hör av dig eller kommer in i butiken 🙂

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *