Yanmar 2GM20F Krysskil

Fråga: Jag har en Sveakryssare med en Yanmar 2GM20F där vi verkar ha tappat Krysskilen, dvs den lilla biten i sjövattenpumpen som håller fast i impeller där axeln roterar

Om jag ser rätt via er utmärkta Webshop så är artikelnumret på denna krysskil:  Y124223-42040Det artikelnumret får jag fram via denna sida: 

https://butik.lidingomarin.se/marinmotorer/yanmar/2gm20f/kylsystem/342gm20f/188360sjovattenpump

Jag har dock redan beställt en sådan via en annan firma, men efter ca 2 veckor av väntan verkar det som om det är svårt för dem att få fram denna Krysskil. Om jag beställer den via er, hur lång tid skulle det ta innan jag kan få tag på den? Om det underlättar så är jag inom rimligt avstånd villig att åka och hämta den.

Bara så ni vet så har jag dessutom sålt Svean och min köpare börjar helt förståeligt bli ganska frustrerad på att ingenting händer. Kan ni hjälpa mig?

Tack på förhand

Svar: Vi har krysskilen till impellerpumpen för 2GM20F på lager. Eftersom det är fredag imorgon så är det säkraste sättet för dig at få den snabbt är att komma och hämta den då DHL redan varit här och hämtat 🙂

Mvh Lidingö Marin

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *