Reservdelar 3YM20 och Victron Energy produkter

Fråga: Kan man beställa Multiplus inverter från Victron Energy av er, har ni den på lager? leveranstid? Jag har varit ute i er butik på Lidingö och handlat reservdelar till min 3YM20 förut och antar att ni i vanlig ordning har de vanligaste reservdelarna på lager? Om det är något som saknas i tider som denna, vad är det för leveranstid? Tänkte inhandla oljeilter, bärnslefilter, impeller och rem till vattenpump och generator. Tack på förhand.

Svar: Ja du kan beställa inverter Multiplus från oss men även alla andra produkter från Victron Energy. Vi har börjat lägga upp dessa på vår nya webshop där du kan hitta alla med priser. Tyvärr är lagret fortfarande lite tunt men det bli bättre och bättre. Leveranstid på denna är 1-2 veckor. Här är länk till sidan för Victron produkter på vår nya webshop (fortfarande under uppbyggnad)

Yanmar delarna behöver du inte oroa dig för, vi har reservdelar så som oljefilter, bränslefilter impeller mm till alla Yanmar motorer på lager. Så som Sveriges största leverantör av reservdelar till Yanmar så krävs det ett bra lager 😉
Här är länk till sidan för reservdelar till Yanmar 3YM20

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *