Vägledning med reservdelar till min Yanmar motor

Fråga: Jag har letat efter reservdelar till min Yanmar motor i hela Sverige känns det som men ingen känner till mitt problem. Jag försöker beställa ett finfilter till min motor men det passar inte i koppen. Det känns som om det är för långt. Bränslefiltret jag alltid får har artikelnummer 104500-55710. Vet ni vad jag pratar om? Jag skulle även behöva lite vägledning and andra reservdelar till min Yanmarmotor, kan man ringa under öppettiderna och få lite hjälp med det?

Svar: Vi lade för inte så länge sedan ut ett svar om just detta som förmodligen kommer vara till hjälp, titta denna länk.

Du kan alltid ringa, maila eller komma in till butiken om du vill ha vägledning kring reservdelar till din Yanmarmotor.

Man kan även beställa reservdelar i vår webshop om man bor i en annan del av Sverige och inte har möjlighet att komma förbi 🙂

Vi skickar Yanmar reservdelar vart du än bor i Sverige via vår webshop

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *