Yanmar 3JH4E – Temp & oljetrycksmätare

Fråga: Har en Yanmar 3jh4e med en B-panel, och vill komplettera den med en vatten temperatur mätare, och en oljetrycksmätare på sidan av panelen. Finns det något hinder för detta, förutom att byta givare?

Svar: Som du säger är det att byta givare annars finns det inga förhinder. Blir osäker på om det ligger med kabel för detta i det befintliga kablaget. När jag däremot kollar på kablaget på sprängskisserna så finns det bara ett artikelnummer för kablaget. Eftersom man inte har alternativ så kan det vara så att det ligger förberett. Kolla det innan du börjar dra nya sladdar. Vi hade inte lagt upp sprängskissen i nya shopen men här kommer en länk till den befintliga där den finns med http://lidingomarin.bai.nu/default.asp?lProductId=33316

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *