Yanmar service

Fråga: Jag är i akut behov av en service på min Yanmar 3YM30. Jag ska sälja båten i helgen och nu när vi sjösatte så startar den inte. Vet inte om det kan ha kommit in luft i bränslesystemet. Är det något ni kan bistå med på så kort varsel. Båten ligger ut mot Vaxholm i Näsbyviken.

Svar: Tyvärr kommer vi inte hinna med det, sjösättningarna har börjat för oss också och det är många båtar och motorer som ska levereras innan. Just nu ser det inte bättre ut än att man får vänta tills andra halvan av maj om man vill ha hjälp.

Behöver du fortfarande hjälp då så kan du höra av dig. Vi har även servicebrygga om man vill komma vattenvägen

2 svar på ”Yanmar service”

  1. Jag har också en Yanmar 3YM30 men den lite nyare modellen som heter Yanmar 3YM30AE. Den startar och går fin men den skulle behöva lite kärlek i form av service. Har ni någon servicebil ni kan skicka ut. Jag ligger på Karlslund.

    1. Det bästa är om man kan komma hit till vår hemma hamn och servicebrygga, då slipper man också framkörningskostnader som annars tillkommer. Maila gärna oss så ska vi se vad vi kan göra. Beta Marine, Steyr, och Yanmar är ändå arbeten som vi åker ut och gör service på. Men som sagt, bästa är om man kan komma till vår servicebrygga ifall något oförutsett måste åtgärdas med reservdelar som man inte har med sig.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *