Vatten i SD20 drev

Fråga: Nu när jag tog upp båten för vintern så var det vatten i olja, den var som caffelatte färgad och förstå sig påare på båtklubben säger att det är vatten i oljan då? Kan det vara så? Om jag har vatten i oljan kan ni hjälpa mig att åtgärda detta? Båten ligger i dag ute på Bullandö men jag kommer flytta den till Svinninge i vår.

Svar: Ja det är förmodligen så att du har vatten i oljan. Vi kan hjälpa till men dock inte innan alla upptagningar och konserveringar är utförda. Om du ska flytta den till Svinninge så förmodar jag att den då ligger i vattnet. Eftersom man måste göra arbetet på land så får vi kanske planera in det till våren. Däremot så blir det en del resetid för oss från Lidingö så det bästa kanske vore om vi planerar in det efter sjösättningarna i vår så får vi lyfta båten på plats hos oss och byta tätningar. skulle tror att ett båt lyft och resetiden blir ungefär samma pengar. Och om du ändå ska flytta båten kanske det skulle fungera bra logistikmässigt?

Maila gärna så bokar vi in något.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *