Skruv till fäst platta Yanmar SD20

Fråga: Jag har demonterat / tagit isär motorn (Yanmar 2GM20FC) från mitt segelbåts drev ( Yanmar SD20) är jag skulle byta bälg. Tyvärr har jag tappat bort en skruv under vägens gång. Det är 7st likadana som man skruvar in från drevet i motorn för att hålla ihop segelbåts drevet med motorn. Har ni artikelnumret så kanske jag kan beställa en sådan i er webshop?

Svar: Det stämmer att det är 7st likadana skruvar som håller man skruvar in i monteringsflänsen för att sammankoppla segelbåts drevet och motorn. Vi har precis lagt upp Yanmars segelbåtsdrev i vår nya webshop som är under uppbyggnad. Här är en länk till sprängskiss på monteringsflänsen på SD20. Skruven du söker har positions nummer 8

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *