Motorvärmare Yanmar 8LV

Fråga: Jag söker en motorvärmare till min Yanmar 8LV. Då jag har båten liggandes i vattnet året om vill jag försäkra mig om att den inte fryser. Har märkt att det blivit väldigt kallt i motorrummet trots att jag har radiatorer monterade. Längst ner i kölsvinet har vattnet trots det frusit till is nu när det varit så kallt i år. Har ni någon motorvärmare att sälja? Vad kostar den?

Nästa fråga är om ni skulle kunna montera motorvärmaren i båten?

Svar: Det är en väldigt bra idé att installera motorvärmare om man har båten i och inte vill riskera att något fryser. Vi har en blockvärmare som jag länkar till här. Vi kan även hjälpa till med montering. Om man kommer åt kan det vara relativt lätt. Är det väldigt trångt däremot så kan man behöva lyfta motorn. Men måste man kolla i båten hur det ser ut med möjligheten att montera en motorvärmare.

Så här sitter den monterad på Yanmar 8LV370

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *