Yanmar 6LPA-STP – Renovering Turbo

Fråga: Jag har en Yanamr 6LPA-STP där jag tror jag har problem med turbon. Kan jag komma in med den till er och att ni kollar på den? Vad kostar en ny? Brukar man renovera dessa turbos? Såg på era sprängksisser på webshopen att den ska ha artikelnummer 119775-18010?

Svar: Absolut du kan komma in med turbon. I dagsläget kostar en ny turbo till Yanmar 6LPA-STP 23-31,000:- beroende på. Det brukar löna sig att renovera 🙂

Ibland så spricker dock dessa turbos i huset och då är det inte mycket att göra mer än att köpa en ny. Vi får in några turbos om året som redan har varit på reparation där man säsongen innan svetsat huset, inget vi gör då det inte brukar bli tillräckligt bra.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *