Yanmar reservdelar på båtmässan

Fråga: Jag var förbi båtmässan allt för sjön i helgen och pratade med en trevlig kille. Har dock tappat bort visitkortet som jag fick. Skulle behöva lite reservdelar till min Yanmarmotor och han jag pratade med verkade väldigt kunnig på reservdelar. Var det er jag pratade med?

Svar: Ja det var oss du pratade med, vi var de enda som representerade Yanmar på mässan. Vi ställde ut Yanmar motorer och pratade mycket reservdelar också 🙂

Maila gärna oss på butiksmailen på Lidingö Marin så hjälper vi dig.

vi håller på att bygga en ny webshop annars om du vill gå in och leta reservdelar själv. Den är under uppbyggnad så är det något du inte hittar så säger du som sagt bara till så hjälper vi dig vidare.

Tack för besöket på båtmässan 🙂

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *