Reservdelar till min Yanmarmotor

Fråga: Jag bor i norra Stockholm och undrar om ni kan tipsa om någon leverantör av Yanmar reservdelar norr om stan? Skulle behöva lite servicedelar så som oljefilter, impeller, bränslefilter och termostat till min 2GM20F. Undrar även om ni har något skiss på bränslesystemet man skulle kunna få ta del av?

Svar: Vi har fysisk butik på Lidingö och har förmodligen Sveriges största lager på reservdelar till Yanmar så du är alltid välkommen ut till oss på Lidingö om det är något. Vi är även Yanamr auktoriserad verkstad.

Skisser har vi ute på nätet av alla system på Yanmars motorer. Här klistrar jag in en länk som leder till allt som har med bränslet att göra på 2GM20F https://butik.lidingomarin.se/branslesystem/250703
Du kommer till vår nya webshop, den är under uppbyggnad beräknas vara klar till sommaren.

Annars har du vår befintliga webshop på http://lidingomarin.bai.nu/

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *