Yanmar originaldelar

Varför ska man välja Yanmar orignal reservdelar?

YANMARs originaldelar passar perfekt när det gäller att maximera livslängden och tillförlitligheten hos din marina drivlina. Samma exceptionella teknik- och kvalitetsstandarder som tillämpas på komponenter som finns i en ny YANMAR-motor används vid tillverkningen av våra originaldelar.

Detta ger dig trygghet att YANMARs originaldelar håller din båt i gång under alla förhållanden. Yanmar originaldelar är skräddarsydda för din drivlina och kan spara dig kostnader och besvär med ytterligare underhållskrav som kan uppstå på grund av deras icke-standardiserade motsvarigheter.

Om du använder YANMARs originaldelar omfattas du dessutom av tillverkarens garanti. Tillsammans med vårt engagemang för kvalitet ger detta ett problem fritt båtägande och förlänger livslängden på din marinmotor.

Komplett utbud av reservdelar

YANMAR levererar reservdelar för våra motorers hela livscykel. Dessutom har vi en komplett reservdelsportfölj för alla våra nuvarande och tidigare motormodeller. Detta garanterar att våra drivlinor är byggda för att hålla och att de fungerar problemfritt i många år framöver.

Kvalitet som standard

Genom att välja YANMAR Originaldelar får du en produkt som är tillverkad enligt våra branschledande krav för kvalitet och hållbarhet. Varje del tillverkas enligt strikta ISO9001-ackrediterade standarder och med samma metoder och material som används för originaldelar.

Service kit

YANMAR erbjuder ett antal heltäckande service kit för varje motorserie, vilket sparar tid och pengar. Våra skräddarsydda kit innehåller alla nödvändiga originaldelar från YANMAR som du behöver för dina regelbundna underhållsintervaller. Ha gärna ett extra service kit ombord för att ha enkel tillgång till de vanligaste servicedelarna, när behovet dyker upp.

Service kiten finns tillgängliga via våra auktoriserade återförsäljare.

*Några standardartiklar i service kiten: filter, impeller, o-ringar, remmar, packningar, zinkanoder, m.m.