Impeller till min Yanmar 3YM20

Fråga: Vilket jävla skit det var med pirat impeller, höll i 2 år sedan fick jag rengöra värmeväxlaren där alla vingar låg. Det gör jag aldrig om. Originalimpellern hade varit monterad i 5 år enligt förra ägaren så jag tyckte det var dags att byta. Dum snål som man är köpte jag en pirat impeller. Har alltid kört med originaldelar på andra båtar jag ägt och aldrig varit med om de här. Så till frågan. Kan ni skicka 2 st impellrar till mig i Göteborg?

Svar: Det var inte kul att höra om ditt impeller haveri. Självklart kan vi skicka 2 st impellrar till dig 😀

Här är länk till alla servicedelar till Yanmar 3YM20 på vår webshop, där hittar du bland annat impeller. Finns på lager.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *